Investeren vastgoed

Onze werkwijze

Met een vastgoed investering via Pandjekopen.nl heeft u nergens omkijken naar.

Inmiddels zijn er voor het eerst banken die een spaarrekening zonder rente (0%) hanteren. Nu sparen via de bank niet langer een renderende optie is, is investeren in onroerend goed een aantrekkelijk alternatief. Pandjekopen.nl biedt onder andere woningen inclusief een lange termijn huurcontract, dat een gegarandeerd vast rendement tussen de 7 en 9% per jaar oplevert. Wij verzorgen voor u het hele investeringsproces, zodat u zowel voor als na de aankoop van uw beleggingspand nergens omkijken naar heeft.

Exclusief vastgoed

1. Ontvang altijd exclusief aanbod

Schrijf u in voor onze mailing en ontvang altijd direct ons actuele aanbod beleggingspanden. Dit is onroerend goed met en zonder huurcontract. U heeft de keuze uit ons exclusieve aanbod met een rendement tussen de 7 en 9%. Tevens heeft u de mogelijkheid om de woning te bezichtigen

2. Keuze uit ons vastgoed

Wij begeleiden u met de aankoop van A tot Z. Heeft u een financiering voor het onroerend goed nodig? Dan brengen wij u direct in contact met onze onafhankelijke financieel adviseur.

Frans Halsstraat 73a Spijkenisse
Investeren vastgoed

3. Aankoop van uw vastgoed

Ook regelen wij voor u de gehele aankoopprocedure. U heeft nergens omkijken naar. Heeft u een woning inclusief lange termijn huurcontract? Dan start na de notariƫle overdracht direct de verhuur. Vanuit ons Service Center verzorgen wij tevens het financieel en technisch beheer van de woning.

Ook na uw aankoop blijven we betrokken

Indien u een woning heeft inclusief lange termijn huurcontract gaat direct na de notariƫle overdracht het huurcontract in. Vanuit ons Service Center regelen wij het financieel en technisch beheer van de woning. Dit betekent dat u elke maand een duidelijk overzicht krijgt van uw huurinkomsten en wij zorg dragen voor klein en groot onderhoud van uw woning. Dit is uiteraard in goed overleg met u.

Daarnaast dekken wij volledig het leegstandsrisico in en ontvangt u iedere maand een vast bedrag van het rendement op uw rekening. Uw persoonlijke accountmanager staat op elk moment voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.