Investeren vastgoed

Onze werkwijze

Met een vastgoed investering via Pandjekopen.nl heeft u nergens omkijken naar.

Inmiddels zijn er voor het eerst banken die een spaarrekening zonder rente (0%) hanteren. Nu sparen via de bank niet langer een renderende optie is, is investeren in onroerend goed een aantrekkelijk alternatief. Pandjekopen.nl biedt woningen inclusief een lange termijn huurcontract, dat een gegarandeerd vast rendement tussen de 8 en 10% per jaar oplevert. Wij verzorgen voor u het hele investeringsproces, zodat u zowel voor als na de aankoop van uw beleggingspand nergens omkijken naar heeft.

Investeren vastgoed

1. Uw wens in kaart brengen

Eerst brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. We kijken onder andere naar het deel van uw vermogen dat u wilt investeren, welke voorwaarden het beste bij u passen en wat uw eisen zijn betreft het rendement. Mocht u gebruik willen maken van een financiering, dan nemen we ook meteen deze mogelijkheden door.

2. Keuze uit ons vastgoed

We gaan op zoek naar de investering die het beste aansluit bij uw wensen. Vanuit onze vastgoedorganisatie bieden wij u kant-en-klaar investeringspanden aan welke exclusief aan u worden aangeboden. Ons volledige aanbod voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen voor de verhuur. Tevens heeft u de mogelijkheid om de woning te bezichtigen.

U kiest uw beleggingspand, wij regelen de rest.

Frans Halsstraat 73a Spijkenisse
Investeren vastgoed

3. Aankoop van uw vastgoed

Wij maken de gehele aankoopprocedure van uw investeringspand in orde. U heeft nergens omkijken naar, wij regelen alles. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opstellen van de koopovereenkomst en de bijbehorende huurovereenkomst, het verzorgen van de taxatie, de eventuele financiering bij één van onze aangesloten partners en de overdracht bij de projectnotaris. Investeren in vastgoed ging nog nooit zo eenvoudig en snel.

Ook na uw aankoop blijven we betrokken

Na de notariële overdracht gaat direct het huurcontract in. Vanuit ons Service Center regelen wij het financieel en technisch beheer van de woning. Dit betekent dat u elke maand een duidelijk overzicht krijgt van uw huurinkomsten en wij zorg dragen voor klein en groot onderhoud van uw woning. Dit is uiteraard in goed overleg met u.

Daarnaast dekken wij volledig het leegstandsrisico in en ontvangt u iedere maand een vast bedrag van het rendement op uw rekening. Uw persoonlijke accountmanager staat op elk moment voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.