Pandjekopen.nl

Over Pandjekopen.nl

Investeren in vastgoed was nog nooit zo eenvoudig.

Met Pandjekopen.nl is investeren in vastgoed nog nooit zo eenvoudig geweest. Grijp nooit meer naast de aantrekkelijke en winstgevende beleggingspanden. Wij bieden u onroerend goed met en zonder bijbehorend huurcontract. Koop u een pand inclusief lange termijn huurcontract? Dan is het financieel en technisch beheer altijd bij de investering inbegrepen. Tevens regelen wij in iedere situatie de gehele aankoopprocedure; van de bezichtiging tot aan het transport bij de notaris. Heeft u een financiering nodig voor de aankoop? Wij brengen u gelijk in contact met een gespecialiseerde hypotheekadviseur. Wij doen het werk, u ontvangt de opbrengsten.

Eenvoudig investeren

Investeren via Pandjekopen.nl maakt de aankoop van een beleggingspand transparant en eenvoudig.

  • Met ons aanbod investeert u in onroerend goed dat nog voor de markt exclusief wordt aangeboden.
  • Kom direct in contact met onze financieel adviseur voor de realisatie van uw financiering.
  • Optioneel: financieel en technisch beheer zijn bij de investering inbegrepen.
  • U kunt op ieder moment uw pand weer verkopen.
  • Afhankelijk van uw financiële situatie kunt u tot 75% van uw aankoop financieren.
  • Al onze panden zijn gecontroleerd op de juiste kerngegevens voor verhuurbaarheid en marktwaarde.
Sander Pandjekopen.nl

Onze werkwijze

Wij zorgen dat investeren in vastgoed nog nooit zo eenvoudig is geweest. U wordt volledig ontlast en we begeleiden u van A tot Z. Wij brengen samen uw wensen in kaart en u heeft de keuze uit ons exclusieve aanbod. Wanneer alles akkoord is, regelen voor u de gehele aankoopprocedure. Ook brengen wij u direct in contact met onze financieel adviseur. Heeft u een woning met lange termijn huurcontract? Na de notariële overdracht start direct de verhuur en ontvangt u maandelijks de opbrengst.

Vanuit ons Service Center regelen wij het financieel en technisch beheer van de woning. Ook na de aankoop hoeft u nergens zorgen om te maken. Wij doen het werk, u ontvangt de opbrengsten.

Meer informatie

Ons aanbod

Ons aanbod bestaat uit woningen en appartementen tot €500.000,- die nog voor de markt exclusief worden aangeboden. Tussen ons aanbod vindt u panden met en zonder huurcontract. Daarnaast voldoen alle woningen aan de gestelde kwaliteitseisen voor verhuur.

Bekijk het aanbod

Chopinstraat 50b, Vlaardingen