Pandjekopen.nl

Over Pandjekopen.nl

Investeren in vastgoed was nog nooit zo eenvoudig.

Pandjekopen.nl zorgt dat u geen omkijken heeft naar uw investering. U ontvangt een lange termijn huurcontract met een gegarandeerd rendement tussen de 8 en 10%. Het financieel en technisch beheer zijn bij de investering inbegrepen. Tevens regelen wij voor u de gehele aankoopprocedure; van de bezichtiging tot aan het transport bij de notaris. Wij doen het werk, u ontvangt de opbrengsten.

Eenvoudig investeren

Investeren via Pandjekopen.nl maakt de aankoop van een beleggingspand transparant en eenvoudig.

  • Inclusief lange termijn huur contract, waardoor u gegarandeerd rendement ontvangt.
  • Financieel en technisch beheer zijn bij de investering inbegrepen.
  • U kunt op ieder moment uw pand weer verkopen.
  • Afhankelijk van uw financiële situatie kunt u tot 75% van uw aankoop financieren.
  • Al onze panden zijn gecontroleerd op de juiste kerngegevens voor verhuurbaarheid en marktwaarde.
Pandjekopen.nl

Onze werkwijze

Wij zorgen dat investeren in vastgoed nog nooit zo eenvoudig is geweest. U wordt volledig ontlast en we begeleiden u van A tot Z. Wij brengen samen uw wensen in kaart en u heeft de keuze uit ons exclusieve aanbod. Wanneer alles akkoord is, regelen voor u de gehele aankoopprocedure. Na de notariële overdracht start direct de verhuur en ontvangt u maandelijks de opbrengst.

Vanuit ons Service Center regelen wij het financieel en technisch beheer van de woning. Ook na de aankoop hoeft u nergens zorgen om te maken. Wij doen het werk, u ontvangt de opbrengsten.

Meer informatie

Ons aanbod

Ons aanbod bestaat uit woningen en appartementen tot €250.000,-. Al ons onroerend goed is voorzien van een lange termijn huurcontract met een rendement tussen de 8 en 10%, waarbij het financieel en technisch beheer zijn inbegrepen. Daarnaast voldoen alle woningen aan de gestelde kwaliteitseisen voor verhuur.

Bekijk het aanbod

Chopinstraat 50b, Vlaardingen