vastgoedtermen header

Een beleggingspand financieren

Onze partner MAES Financieel Advies regelt de financiering van uw vastgoedbelegging.

Meer over MAES

Pandjekopen.nl werkt nauw samen met onze partner MAES Financieel Advies. MAES is gespecialiseerd in het afsluiten van hypotheken, verzekeringen en financieringen voor beleggingspanden. Zodra u een beleggingspand via ons aankoopt, kunnen wij u direct in contact brengen met een adviseur. Zo regelt u alles snel en onder één dak.

Wilt u uw eerste beleggingspand van circa € 150.000,- kopen of liever uw gehele portefeuille van enkele miljoenen over sluiten? MAES regelt voor u de financiering. Zij sluiten voor u de financiering bij de juiste geldverstrekker, tegen de beste voorwaarden en condities, in de hypotheekvorm die bij u past. Dit is mogelijk voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Hoe financier ik een beleggingspand?

Kosteloos adviesgesprek inplannen
  • Afspraak met de financieel adviseur

    Tijdens een kosteloos adviesgesprek weet u direct hoeveel u kunt lenen en welk bedrag u aan eigen geld gaat inleggen. Daarnaast maakt u alle opties direct inzichtelijk.

  • Bekijk de mogelijkheden

    Een verhuurhypotheek verschilt op meerdere vlakken van een hypotheek die u afsluit voor uw eigen woning. Er zijn speciale geldverstrekkers, maar u moet ook voldoen aan bepaalde eisen.

  • Kies de hypotheek die bij u past

    Bij het afsluiten van een verhuurhypotheek heeft u de keuze uit een lineaire, aflossingsvrije en een annuïteitenhypotheek. Een combinatie tussen deze hypotheken is ook mogelijk.

Plan een kosteloos adviesgesprek in

Heeft u een financiering nodig voor een beleggingspand? De financieel adviseurs van MAES begeleiden u tijdens het hele proces. Vul onderstaand formulier in en zij nemen contact met u op voor een kosteloos adviesgesprek.