vastgoedbelegging beginners

Vastgoedbeleggingen voor beginners

Terug naar overzicht

Bent u een beginner op het gebied van vastgoedbeleggingen en bent u van plan om te investeren in uw eerste vastgoedbelegging? Een vastgoedbelegging kan dan erg ingewikkeld en eng overkomen. Echter hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Natuurlijk, er zijn een aantal aspecten waar u over na moeten denken en meerdere stappen die u moet doorlopen. Hoe weet u dat u de juiste keuze maakt? Zorg dat u als starter zakendoet met een ervaren partij.

Het is belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt bepaalde kenmerken van een investering. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan het rendement, maar ook aan het beheer en de verhuur van het pand. Zit u er niet op te wachten om zelf deze bijkomende zaken te regelen? Werk dan samen met een partij die alles voor u uit handen neemt. Pandjekopen.nl begeleidt u bijvoorbeeld tijdens de gehele aankoopprocedure; van de bezichtiging tot aan het transport bij de notaris. Het Service Center verzorgt tevens het financieel en technisch beheer van uw vastgoed. Zo hoeft u zelf nergens naar om te kijken en ontvangt u elke maand een hoog rendement.

Voorkom leegstand

Nadat u een beleggingspand heeft gekocht is het essentieel om huurders te vinden. Het is mogelijk om het zelf te regelen, maar u kunt dit ook volledig uitbesteden. De woningen van Pandjekopen.nl zijn bijvoorbeeld inclusief lange termijn huurcontract. Dit betekent dat u elke maand een gegarandeerd rendement tussen de 8 en 10% ontvangt en wij tevens zorgdragen voor de bewoning van uw beleggingspand.

Meer informatie over uw eerste vastgoedinvestering? Neem contact met ons via 085 060 09 of info@pandjekopen.nl.

Meer informatie over dit onderwerp? Wij helpen u graag!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!