vastgoedbelegging corona

Een vastgoedbelegging tijdens de Coronacrisis

Terug naar overzicht

Is het verstanding om nu tijdens de Coronacrisis een investering in vastgoed te doen? Wij kunnen het ons voorstellen dat het nieuws rondom de Coronacrisis veel vragen oproept met betrekking tot vastgoedbeleggingen. ‘Is het nu het juiste moment om een beleggingspand te kopen?’ ‘Vind ik wel huurders voor mijn beleggingspand?’ Natuurlijk is het voor iedereen zowel persoonlijk als zakelijk een onzekere periode. Toch is een woning als vastgoedinvestering nog steeds een slimme, winstgevende keuze.

Wanneer u nadenkt over investeren in een woning hoeft u zich echter geen zorgen te maken. In de woningsector lijkt er namelijk nog geen direct effect op het onderliggende vastgoed. Investeringen in bijvoorbeeld kantoorpanden op B-locaties, hotels of retail zijn nu wel een stuk kwetsbaarder. Daarnaast is het goed om te kijken op welke manier u het beleggingspand gaat verhuren. Hoewel een gedeelte van de expats naar het buitenland is vertrokken, is er nog steeds een grote vraag naar particuliere huurwoningen. Een woning als beleggingspand levert u dus nog steeds een hoog rendement op.

Juist in deze periode is het fijn om zaken te doen met een partij die u volledig begeleidt in het aankoopproces en de zaken voor u regelt. Zo weet u zeker dat u de juiste investering doet en het hoogste rendement behaalt. Pandjekopen.nl adviseert en ondersteunt u hier graag in. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, kunt u altijd contact opnemen via info@pandjekopen.nl of bellen naar 085 060 0999.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van ons actuele aanbod? Schrijf u dan hier in voor onze mailing.

Meer informatie over dit onderwerp? Wij helpen u graag!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!